Limonadi elohopea riehaantuu Tero-Petrin 50-vuotisjuhlissa 19.3.2022

Illan aikana omille keikoilleen nousevat Limonadi elohopean ohella myös Tuula Amberla ja Tero-Petri & Korvaamattomat. Yhtye on käynytkin jo treenaamassa synttärikeikkaa. Vanhat rallit rullasivat komeasti. Luvassa on täysipainoista viihtymistä! Ilta alkaa klo 19. Liput tilaisuuteen voi ostaa etukäteen Lippu.fi:stä. Tapahtuman Facebook-eventissä löytyy tietoa juhlien yksityiskohdista.

Kiertueuutisia! Poko Rekords -tuotanto digitaalisessa jakelussa!

Oi, te kaikki H2ö-festivaaleilla keikallamme olleet: olitte kaunis hymyilevä yleisö! Eiköhän tehdä vielä minikiertuekin, niin kaikki pääsevät riemuitsemaan! Teemme ensialbumimme vinyylijulkaisun merkeissä vielä minikiertueen. Lämppäripestin rundilla hoitaa huikeassa kuosissa oleva Salaliitto-yhtye. Kiertueajat ja -paikat: To 10.9. Tampere, Telakka Pe 11.9. Helsinki, Korjaamo La 12.9. Turku, Dynamo Limonadi Elohopean tuotanto on vihdoin tullut myös digitaaliseen jakeluun. Poko Rekords -aikakauden levyt Trukilla yli vaikeuksien, Ahmatti, Laavaa ja Saippua löytyvät nyt mm. Spotifystä ja ovat ostettavissa iTunesista. Trukilla yli vaikeuksien löytyy myös levykaupoista Svartin tuoreena vinyylipainoksena.

Kesä ja uusi sivusto

Kesäkatu kuuma! Tai edes uudet nettisivut? Nyt kun Limonadi elohopea aktivoituu kesän 2015 ajaksi, virkistämme nettisivujammekin. Oli aika muuttaa avarammalle ja monikäyttöisemmälle alustalle, joka toimii hyvin myös mobiililaitteilla. Vanhat pikkukuvat ovat päivittyneet isompiin kuviin. Luvassa on myös lisää leikekirjoissa, kovalevyillä ja CD-levyillä piileskelleitä arkistojen herkkuja ja tuoreita linkkejä. Liity halutessasi Facebook-ryhmäämme, jonne kerääntyy säännöllisesti hulppeaa leikekirjamateriaalia.

Kaksituhattaviisitoista

Limonadi Elohopean "Trukilla yli vaikeuksien" -debyyttilevyn julkaisusta tulee syksyllä 2015 kuluneeksi 20 vuotta. Svart records julkaisee kesällä vinyylinä "Trukilla yli vaikeuksien" -albumin, joka julkaisuvuotenaan tuli ulos Poko Rekordsin kautta. Yhtyeen jäsenet ovat hajautuneet useaan aktiiviseen bändiin. Soittajat ja soittimet eivät ole ruostuneet. Limonadi elohopea kokoontuu juhlan kunniaksi muutamalle keikalle kesällä ja alkusyksystä 2015. Yhtye esiintyy mm. Turussa Ruissalossa H2ö -festivaaleilla lauantaina 25.7. Muistelmia: Esikoislevyä tehtiin aluksi keväällä Paraisilla Music Box -studiolla. Lopulliset sessiot saatiin kuitenkin päätökseen Turussa Savistudiolla, jonne tuotiin Tom Vuoren liikuteltava studiolaitteisto. Tuottaja Jay Havanna suhtautui orkesterin toimintaan isällisesti, mutta suvaitsi orkesterin punk-otteita. Soiton karheuksia ei pyritty silottamaan. Kitaristi Tero "Tökke" Kohtamäki oli murtanut jalkansa Ilosaarirokin jälkilöylyissä ennen levytystä. Se ei otteita haitannut - istuen soitettu kitara ulvoo levyllä kuin norsu.

Limonadi Elohopea Facebookissa

Tervetuloa Limonadi Elohopean Facebook-sivuille, joita täydennetään pitkin kevättä arkistomateriaalilla! Jo nyt jaossa yhtyeen videoita ja lehtijuttuja!